מערכות יחסים לא מונוגמיות

מה זה? איך מתחילים? איך ממשיכים?

אמונוגמיה, פוליאמוריה, יחסים פתוחים, סווינג..

מונחים, הגדרות והסכמים. קנאה. הוא רוצה והיא לא- ובכלל למה זה טוב?

כשמגיעים לאמונוגמיה מתוך סביבה מונוגמית, עולות לא מעט שאלות, התחום חדש, מסקרן, מאתגר, וללא ליווי מתאים, ניתן לחוש אבודים וחסרי אונים אל מול סימני השאלה החדשים.
הכלים שאותם אני מביאה בשילוב נסיון בליווי מול עשרות זוגות ושנים של פרקטיקה אישית, מאפשרים לי להיות כאן עבורכם בתהליך האישי שלכם, לתת ללבטים שלכם מענה שיאפשר לכם להתנהל ללא אתגרים מיותרים, למקד אתכם בשיח אפקטיבי, ולסייע לכם לקבל החלטה מושכלת האם וכיצד לעשות צעד בכוון.

מכאן, כל החלטה שתקבלו, תתקבל ממקום שלם ונטול ספקות, מה שיהפוך את המהלך למיטיב יותר עבורכם ועבור הקשר.

Photo by cottonbro from Pexels

מערכות יחסית עוברות תמורות, מתפתחות, ויש מי שעבורם השלב הזה יהיה פתיחת מערכת מונוגמית, לכוון של חקירה וזוגיות פתוחה לגווניה.​

0001-8334687886_20210921_160828_0000

חקירת מערכות יחסים באמונוגמיה

כל צעד של שינוי, לא כל שכן הכניסה לעולם האמונוגמי-  יכול לעלות לבטים, תהיות ורעשים םנימיים או מבחוץ- בין אם מתוך מידע שנוחת עלינו מכל כוון אפשרי, החלטות שחייבים לקבל כאן ועכשיו, או התרגשות עצומה לקראת הצעד המדובר- כל אלה יכולים ליצור עומס רגשי בתוך מערכת היחסים, וליווי זוגי בהחלט יכול להוות מקום המאפשר בחינת מצב, מענה אובייקטיבי והסתכלות מערכתית על שאלות ומידע שעולה מתוכן, מאפשר בחינה משותפת מתוך שיח כנה ומשותף של הצרכים, המקום שלנו בקשר, ההשפעות האפשריות של כל מהלך שנעשה על הקשר, והאפשרות לעשות את הצעד הזה ממקום נכון ומצמיח תוך ראיית הצרכים שלנו ושל הצד השני.

בוא ונדבר

לחצו כאן כדי לעבור ישירות לוואטסאפ

פוסטים בנושא מערכות יחסים לא מונוגמיות

פרטיות והסתרה

בגיל 16 בערך הייתי מסתובבת באיזור של ההוא שהייתי דלוקה עליו. אולי אתקל בו ככה, במקרה. שואלת חברות מה אמר, מה שמעו.. מלקטת מידע. כמה

המשך לקרוא »
דילוג לתוכן